Als nieuw 2019 in!
Als nieuw 2019 in!
15 december 2018
Ieder pondje ging door het mondje
Ieder pondje ging door het mondje!
18 januari 2019
Show all

Nieuw jaar: nieuwe kansen!

Nieuw jaar: nieuwe kansen

Even een opfrisser na de feestdagen

De feestdagen zijn weer voorbij en dat betekent een nieuwe start. Tijdens deze dagen was het gebruikelijk om samen te zijn met vrienden en familie en lekker te eten. Maar al dit gefeest kan averechts werken op je welzijn en uiterlijk. Daarom zijn dingen als een facial, een massage of een touch up voor je nagels geen overbodige luxe. Vooral niet na kerst en nieuwjaar. En al helemaal niet wanneer je tussen deze feestdagen er geen tijd voor hebt gehad. Met een opfrissende behandeling kan jij weer helemaal als nieuw een nieuw jaar in!

Nieuw jaar en nieuwe nagels

Je zou het misschien niet denken, maar je nagels doorstaan in het dagelijks leven ook heel veel. Vooral tijdens de feestdagen kunnen zij sneller breken. Dit komt simpelweg omdat je dan meer doet. Misschien help je te intensief met het voorbereiden van de feestmaaltijd. Of misschien ben je niet voorzichtig genoeg tijdens het dansen op een nieuwjaarsfeest. Hoe jouw nagels schade oplopen is niet belangrijk. Wat wel belangrijk is, is dat zij er na de feestdagen weer prima uitzien. Of misschien wil je weer voor een natuurlijke look gaan. Dan kunnen wij jouw nepnagels of nagellak zonder moeite verwijderen. Ook zullen wij ervoor zorgen dat deze er weer gezond uit gaan zien, door ze te vijlen.

Massages en gezichtsbehandelingen

Je huid en spieren krijgen tijdens de feestdagen het meeste te verduren. Daarom bieden wij verschillende gezichtsbehandelingen aan voor ieder huidtype. Bovendien bieden wij massages aan.

T-away therapie

T-away therapie is een behandeling die couperose, steelwratjes, rosacea, pigment- en ouderdomsvlekken verwijdert. De behandeling maakt gebruik van een apparaat dat trillingen overbrengt op je huid. Dit duurt niet langer dan ongeveer een paar minuten. De gehele behandeling is daarnaast ook pijnloos. Het resultaat is vrijwel direct zichtbaar en moet om de zes weken worden herhaald. Maar hoe werkt de behandeling dan precies? En voor wie is deze behandeling dan geschikt? Dat zal hieronder uitgebreid worden beschreven.

Neem contact met ons op!

Heb je geen nagel- of gezichtsbehandeling nodig na de feestdagen, maar wil je toch naar de schoonheidsspecialist? Geen probleem! Wij bieden namelijk veel meer behandelingen dan alleen deze twee soorten. Misschien heb je na de feestdagen wel last van spierpijn, wat heel begrijpelijk is. Daarom kun je gerust contact opnemen en een afspraak maken voor een rug-, nek- of bindweefselmassage, variërend van 30 tot 60 minuten. Zo kun jij met een fris uiterlijk en flexibel lichaam opnieuw opstarten in een nieuw jaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *