Nieuw jaar: nieuwe kansen
Nieuw jaar: nieuwe kansen!
1 januari 2019
bindweefselmassage
Tijd voor verjonging? Bindweefselmassage it is!
15 februari 2019
Show all

Ieder pondje ging door het mondje!

Ieder pondje ging door het mondje

Iets te decadente feestdagen gehad?

Aan het begin van het nieuwe jaar heeft iedereen een reset nodig. Vooral mensen die iets te decadente feestdagen hebben gehad. Je lichaam moet dan extra hard werken om weer in dat oude ritme terug te komen. Wanneer je een ongewenst pondje bent aangekomen en het weer kwijt wil raken heb je hier ook vaak hulp bij nodig. Al dit gefeest kan daarnaast ook averechts werken op je welzijn en uiterlijk. Bijvoorbeeld je huid heeft veel te lijden onder al die decadentie. Maar hoe kom je van dat extra gewicht en die oneffenheden af? Dat zal hieronder verder worden uitgelegd.

De effecten van de feestdagen op je huid

Je huid heeft tijdens de winter sowieso al veel te verduren door alle kou. Het is dus niet wenselijk door al het lekkere eten van de feestdagen ook last te krijgen van puistjes. Vooral voor jonge meisjes kan dit een probleem zijn, omdat zij al last hebben van acne. Hiervoor kunnen zij het beste een jeugdbehandeling nemen. Maar geen zorgen! Ook voor vrouwen boven de achttien jaar bieden wij verschillende gezichtsbehandelingen. Het maakt hierin niet uit wat voor huidtype je hebt. Er zit altijd wel een optie tussen die voor jou geschikt is.

De effecten van de feestdagen op je gewicht

Iedereen weet dat er veel suiker zit in oliebollen. Maar ook in het kerstdiner, hoe hartig ook, kan suiker zitten. Dit zet je lichaam om in glucose, wat gebruikt wordt als reservestof voor energie. Te veel suiker kan er toe leiden dat je lichaam niet genoeg insuline produceert om het af te breken. Hierdoor wordt de glucose opgeslagen als vet. Dit is hoe te veel suiker kan lijden tot aankomen na de feestdagen. Hiervoor heb je vaak training nodig om dat vet te verbranden. Maar er zijn ook bepaalde producten die je kunnen helpen met het sneller verliezen van ongewenst vet.

Afslanken na de feestdagen

Wij bieden verschillende afslankproducten die je kunnen helpen van gewicht in kortere tijd. Dit komt vooral omdat hierin een hoge concentratie werkzame stoffen verwerkt is. Wij garanderen dus ook dat onze producten gegarandeerd resultaat opleveren. Onze producten zijn honderd procent natuurlijk, de verpakkingen zijn milieuvriendelijk en bovendien zijn zij dierproefvrij. Zo kom je het snelste af van ieder pondje dat tijdens de feestdagen door het mondje ging! En mocht je spierpijn hebben van het trainen? Kom dan gerust langs voor een massage!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *