Het perfecte december cadeau

Thaise Currysoep met garnalen
26 november 2018
T-away therapie
T-away therapie, hoe werkt dat?
8 december 2018
Show all

Het perfecte december cadeau

Het perfecte december cadeau

Het perfecte december cadeau

Welk cadeau geef jij een speciaal iemand voor kerst of Sinterklaas?

December is de tijd van lichtjes, lekker eten, samen zijn en natuurlijk van geven. Veel mensen om je heen geven jou ook cadeaus rond deze tijd. Het is dus logisch dat jij dit ook bij anderen doet. Dus wat is het perfecte december cadeau eigenlijk? Technisch gezien zal iedere vrouw een ander antwoord geven op deze vraag. Geen van allen zou het echter afslaan als dit antwoord een bezoekje aan de schoonheidssalon was. Als je haar goed kent, is dit vaak zelfs het beste cadeau dat je kunt geven. Vooral omdat je kunt kiezen uit meerdere behandelingen.

Volledige behandelingen van het gezicht

Als eerste kun je een facial behandeling geven. De schoonheidsspecialiste brengt dan verschillende soorten maskers aan, gebaseerd op het huidtype van de ontvanger. Zo wordt de huid niet alleen volledig gereinigd. Mensen met een droge huid zullen na afloop ook ervaren dat hun gezicht zachter aanvoelt. Er zijn meerdere soorten gezichtsbehandelingen, dus kies goed welke jij aan iemand wil geven.

Scrubs en peelings

Ook bieden wij verschillende soorten scrubs en skin peelings. Deze behandelingen zijn vooral goed voor het verwijderen van dode huid. Iemand die een droge huid heeft, kan dit bijvoorbeeld goed gebruiken. Voorwaarde is wel dat haar huid na afloop goed gehydrateerd blijft. Hier zal de schoonheidsspecialiste de ontvanger ook op attenderen.

T-away therapie voor een vlekkeloze huid

Deze behandeling wordt vooral gebruikt om adertjes en roodheid weg te halen. T-away apparaten werken met trillingen op een hoge frequentie. Wanneer je huid in contact komt met deze trillingen, zal het voor een tintelend gevoel zorgen. Het resultaat van deze behandeling is dat je een absoluut vlekkeloze huid krijgt.

Jeugd behandeling

Ook meisjes vinden het zo nu en dan fijn om eventjes verwend te worden. Daarom bieden wij ook een jeugd behandeling, speciaal voor meisjes onder de achttien. Deze behandelt vooral puberteit gerelateerde aandoeningen als acne.

Manicures en zelfs massages

Wij bieden zelfs manicures en massages aan. Onze nagel stylisten zorgen ervoor dat jij de perfecte nageltjes hebt deze maand. Wat betreft massages, bieden wij een rug massage en een massage voor het hele lichaam aan. Dit zijn echter maar enkele van onze behandelingen. Op de prijslijst staan nog veel meer behandelingen die je iemand kan geven. Ben jij dus nog steeds op zoek naar het perfecte december cadeau? Zoek dan niet verder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *