Gezichtsbehandelingen

Bij ons kunt u terecht voor verschillende gezichtsbehandelingen zodat u heerlijk kunt ontspannen, terwijl wij uw gezicht goed verzorgen. Hieronder zetten wij ze even op een rijtje:

Quick Behandeling – €36,50

Deze behandeling bestaat uit een uitgebreide huidanalyse, reiniging, stoombehandeling, peeling, uitzuiveren, masker, make-up, serum en crème en eventueel productadvies. De behandeling duurt in totaal ongeveer 45 minuten.

Basic Behandeling – €50,95facial

Deze behandeling bestaat uit een uitgebreide huidanalyse, reinigingsmassage, stoombehandeling, peeling, extra reiniging met borstelmassage, uitzuiveren, masker, serum en crème, make-up en eventueel productadvies. De behandeling duurt in totaal ongeveer 75 minuten.

Basic Plus Behandeling – €72,-

Deze behandeling is zoals de basic behandeling, met als extra een heerlijke massage en ampul. De behandeling duurt in totaal ongeveer 95 minuten.

Jeugd Behandeling – €37,95

Deze behandeling is voor kinderen t/m 18 jaar. De behandeling bestaat uit een uitgebreide huidanalyse, reinigingsmassage, peeling, uitzuiveren, masker, serum en crème en eventueel productadvies. De behandeling duurt in totaal ongeveer 45 minuten. 

Ultimate Skin Peeling Behandeling – €112,-

Deze behandeling is zoals de ‘Basic Behandeling’ maar nu krijg je er een Glycolpeeling gecombineerd met Micro-dermabrasie bij. Dit is een super effectieve behandeling om de huid te verbeteren.

Dunne Couperose Huid Behandeling – €99,95

Deze behandeling bestaat uit een 60 minuten behandeling, Skin impr, Special Mask en een heerlijke massage.

Beauty Defect Repair (BDR) Behandeling – €133,-

Deze behandeling bestaat uit een Glycolpeeling, Micro-dermabrasie, Micro-needling, en een ‘Special Mask’.

Acne Behandeling – vanaf €65,-

Bij de intake worden de mogelijkheden besproken.

Glycolpeeling A – €65,-

Deze behandeling bestaat uit een uitgebreide huidanalyse, een reinigingsmassage, Glycolpeeling (hierbij worden 8-10 huidlaagjes verwijderd voor een mooiere huidstructuur), uitzuiveren, serum en crème, make-up en uitgebreid productadvies.

Glycolpeeling B – €92,-

Zoals Glycolpeeling A, maar dan incl. masker, heerlijke massage en ampul.

VIP Behandeling – €130,-

Deze heerlijke VIP Behandeling bestaat uit: een Rugmassage, Basic Plus Behandeling, Gezicht harsen, Glycolpeeling, Brow Treatment, Hand- of Voetmassage, Masker en ampul en een Make-up.

Anti-Stress Behandeling – €79,-

Ben jij onwijs gestresst en kan jij wel een momentje voor jezelf gebruiken? Dan is de Anti-Stress behandeling perfect voor jou! Deze behandeling is er vooral op gericht dat de klant zich heerlijk kan ontspannen. Dit doen we door te reinigen en scrubben en vooral door veel te masseren! Na de reiniging doen wij een ontspanningsmassage, na de massage een masker, en na het masker nog een heerlijke hoofdhuid-oor-massage! Écht ontspannen dus! De behandeling duurt in totaal ongeveer 120 minuten.

Microdermabrasie – €62,-

Mircodermabrasie is een veilige en pijnloze mechanische peeling van de bovenste huid, met veilige micro-kristallen onder vacuüm. Het geeft na één behandeling al mooi resultaat! Deze behandeling bestaat uit een reinigingsmassage, microdermabrasie, uitzuiveren, serum & crème en make-up. De behandeling duurt in totaal ongeveer 45 minuten.

Microdermabrasie Plus – €92,- 

Zoals Microdermabrasie behandeling maar dan incl. masker met massagemat, gelaatsmassage en een ampul. De behandeling duurt in totaal ongeveer 75 minuten.

Bindweefselmassage/Behandeling Gezicht A – €69,-

Deze behandeling bestaat uit een reinigingsmassage, stoombehandeling met peeling, uitzuiveren, bindweefselmassage, serum & crème en make-up. De behandeling duurt in totaal ongeveer 75 minuten.

Bindweefselmassage/Behandeling Gezicht B – €89,-

Zoals Bindweefselmassage/Behandeling Gezicht A maar dan incl. langere bindweefselmassage, masker met massagemat en ampul. De behandeling duurt in totaal ongeveer 95 minuten.