T-away therapie
T-away therapie, hoe werkt dat?
8 december 2018
Nieuw jaar: nieuwe kansen
Nieuw jaar: nieuwe kansen!
1 januari 2019
Show all

Als nieuw 2019 in!

Als nieuw 2019 in!

Als nieuw 2019 in!

Fris en fruitig, op naar 2019

Het einde van het jaar nadert en dat betekent dat de feestdagen er weer aankomen. Tijdens deze dagen is het gebruikelijk om samen te zijn met vrienden en familie en lekker te eten. Maar al dit gefeest kan averechts werken op je welzijn en uiterlijk. Daarom zijn dingen als een facial, een massage of een touch up voor je nagels geen overbodige luxe. Vooral niet tussen kerst en nieuwjaar. Maar natuurlijk kun je dit ook net na nieuwjaar doen bij gebrek aan tijd. Zo kan jij met een beetje hulp van de schoonheidsspecialist weer helemaal als nieuw 2019 in!

Gezichtsbehandelingen

Je huid heeft tijdens de winter sowieso al veel te verduren door alle kou. Het is dus niet wenselijk door al het lekkere eten van de feestdagen ook last te krijgen van puistjes. Vooral voor jonge meisjes kan dit een probleem zijn, omdat zij al last hebben van acne. Hiervoor kunnen zij het beste een jeugdbehandeling nemen. Maar geen zorgen! Ook voor vrouwen boven de achttien jaar bieden wij verschillende gezichtsbehandelingen. Het maakt hierin niet uit wat voor huidtype je hebt. Er zit altijd wel een optie tussen die voor jou geschikt is.

Je nagels weer helemaal perfect

Je zou het misschien niet denken, maar je nagels doorstaan in het dagelijks leven ook heel veel. Vooral tijdens de feestdagen kunnen zij sneller breken. Dit komt simpelweg omdat je dan meer doet. Misschien help je te intensief met het voorbereiden van de feestmaaltijd. Of misschien ben je niet voorzichtig genoeg tijdens het dansen op een nieuwjaarsfeest. Hoe jouw nagels schade oplopen is niet belangrijk. Wat wel belangrijk is, is dat zij er na de feestdagen weer prima uitzien. Of misschien wil je weer voor een natuurlijke look gaan. Dan kunnen wij jouw nepnagels of nagellak zonder moeite verwijderen. Ook zullen wij ervoor zorgen dat deze er weer gezond uit gaan zien, door ze te vijlen.

Massages en andere behandelingen

Heb je geen nagel- of gezichtsbehandeling nodig na de feestdagen, maar wil je toch naar de schoonheidsspecialist? Geen probleem! Wij bieden namelijk veel meer behandelingen dan alleen deze twee soorten. Misschien heb je na de feestdagen wel last van spierpijn, wat heel begrijpelijk is. Daarom kun je gerust een afspraak maken voor een rug-, nek- of bindweefselmassage, variërend van 30 tot 60 minuten. Zo kun jij met een fris uiterlijk en flexibel lichaam opnieuw opstarten in het jaar 2019.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *