T-away therapie, hoe werkt dat?

Het perfecte december cadeau
Het perfecte december cadeau
30 november 2018
Als nieuw 2019 in!
Als nieuw 2019 in!
15 december 2018
Show all

T-away therapie, hoe werkt dat?

T-away therapie

T-away therapie, hoe werkt dat?

Wat is T-away therapie?

T-away therapie is een behandeling die couperose, steelwratjes, rosacea, pigment- en ouderdomsvlekken verwijdert. De behandeling maakt gebruik van een apparaat dat trillingen overbrengt op je huid. Dit duurt niet langer dan ongeveer een paar minuten. De gehele behandeling is daarnaast ook pijnloos. Het resultaat is vrijwel direct zichtbaar en moet om de zes weken worden herhaald. Maar hoe werkt de behandeling dan precies? En voor wie is deze behandeling dan geschikt? Dat zal hieronder uitgebreid worden beschreven.

Hoe gaat T-away in zijn werk?

Als eerste zal de schoonheidsspecialist je huid reinigen. Hierdoor is het gemakkelijker om de huid te behandelen. Ook zal de huid worden gekalmeerd met een verzorgende gel. Dit verzekert een gezond en mooi herstel van de huid. Daarna zal het T-away apparaat voor een aantal minuten trillingen overbrengen op jouw huid. Deze trillingen zijn ingesteld op een hoge frequentie. Ook na de behandeling zal dezelfde verzorgende gel op de huid worden aangebracht. Na afloop van de behandeling krijg je advies van de schoonheidsspecialist. Dit advies gaat dan grotendeels over de eventuele na-verzorging van jouw huid.

Is het een veilige behandeling?

T-away is een behandeling die voor iedereen veilig is. Er zitten geen zwangerschapsrisico’s aan vast, zoals botox. Ook is het, zoals hierboven vermeldt werd, pijnloos. Mensen met een extreem gevoelige huid zullen tijdens de behandeling echter lichte irritatie ervaren. Heb je een gevoelige huid, maar doen trillingen geen pijn? Dan zal je een tintelend gevoel ervaren. Dit zal van korte duur zijn en dat is niet alleen omdat de behandeling kort duurt. De na-verzorging van de behandeling zal de huid ook aanzienlijk kalmeren. Verder is de behandeling nogmaals compleet veilig. Het verplichte intake gesprek is alleen nodig om jouw huidtype voorafgaand aan de behandeling te bespreken.

Voor wie is T-away geschikt?

Dus voor wie is T-away therapie nou eigenlijk geschikt? Hierboven staat dat de behandeling couperose, ouderdomsvlekken, pigmentvlekken, rosacea en steelwratjes verwijdert. Het verwijdert dus kleine oneffenheden in het gezicht. Dit is niet het enige waar T-away goed voor is. Je kunt er namelijk ook bloedblaasjes en spider naevi mee behandelen. Iedereen die aan deze aandoeningen en oneffenheden lijdt, kan hiervoor een T-away behandeling nemen. Wil je dus een perfecte egale huid? Dan kun je heel gemakkelijk naar de schoonheidsspecialist gaan en een T-away intake aanvragen. Hierop zal de uiterst effectieve en nagenoeg pijnloze behandeling volgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *